De diverse toepassingen van

Industrial IoT

Met het Industrial Internet of Things (IIoT) vertaalt u de immense hoeveelheid aan data uit uw productieomgeving in betere beslissingen en gerichte acties. Op die manier biedt u diverse business- en operationele uitdagingen het hoofd. Een greep uit de mogelijkheden.

Neem onderbouwde beslissingen
1

Neem onderbouwde beslissingen

Gedaan met blind varen. Met IIoT-oplossingen heeft u continue toegang tot relevante inzichten die helpen bij het nemen van gefundeerde beslissingen.

Of het nu gaat om energievebruik, productieparameters, of de status en locatie van assets: onze IIoT-oplossingen brengen data uit verschillende silo’s samen en zorgen ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste informatie.

IoT_communication
2

Optimaliseer de communicatie op de werkvloer

Het omzetten van een productie-order in een concrete planning en actie is vandaag nog vaak een manueel proces, met heel wat ruimte voor menselijke fouten.

Met IIoT verloopt de communicatie tussen verschillende afdelingen – zoals backoffice en productieplanning – automatisch. Daardoor creëert u een digitale feedbackloop, die zorgt voor continue optimalisatie van uw processen.

Bovendien heeft iedereen toegang tot real-time informatie. De planning zit niet enkel in het hoofd van de planner, maar kan door iedereen opgevolgd worden. Last-minutewijzigingen worden op die manier veel behapbaarder én haalbaarder.

IoT_OEE
3

Verhoog uw Overall Equipment Efficiency (OEE)

Meten is weten. En wat we weten, kunnen we ook verbeteren. Daarom zijn onze IIoT-oplossingen de manier bij uitstek om complexe OEE parameters in kaart te brengen en zo de kwaliteit, beschikbaarheid, en snelheid te verbeteren. Het resultaat? Minder onverwachte downtime, en relevante aanbevelingen om toekomstgericht te optimaliseren.

Welke uitdagingen moet u vandaag het hoofd bieden?

Ons team van experten staat klaar om samen naar een passende oplossing te zoeken.