De diverse toepassingen van

Digital Factory

Met Digital Factory vertaalt u de immense hoeveelheid aan data uit uw productieomgeving in betere beslissingen en gerichte acties. Op die manier biedt u diverse business- en operationele uitdagingen het hoofd. Een greep uit de mogelijkheden.

TeamInKantoor4

Neem onderbouwde beslissingen

Gedaan met blind varen. Met Digital Factory-oplossingen heeft u continue toegang tot relevante inzichten die helpen bij het nemen van gefundeerde beslissingen.

Of het nu gaat om energievebruik, productieparameters, of de status en locatie van assets: onze Digital Factory-oplossingen brengen data uit verschillende silo’s samen en zorgen ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste informatie.

MArijnMatthias

Automatiseer manuele processen

Het omzetten van een productie-order in een concrete planning en actie is vandaag nog vaak een manueel proces, met heel wat ruimte voor menselijke fouten.

Een Digital Factory platform zorgt ervoor dat de informatie uitwisseling tussen verschillende afdelingen of systemen – zoals backoffice en productieplanning – automatisch verloopt. Daardoor creëert u een digitale feedbackloop, die zorgt voor continue optimalisatie van uw processen.

Bovendien heeft iedereen toegang tot real-time informatie. De planning zit niet enkel in het hoofd van de planner, maar kan door iedereen opgevolgd worden. Last-minutewijzigingen worden op die manier veel behapbaarder én haalbaarder.

MatthewMarijnMatthiasBrainstorm1

Verhoog uw Overall Equipment Efficiency (OEE)

Meten is weten. En wat we weten, kunnen we ook verbeteren. Daarom zijn onze Digital Factory-oplossingen de manier bij uitstek om complexe OEE parameters in kaart te brengen en zo de kwaliteit, beschikbaarheid, en snelheid te verbeteren. Het resultaat? Minder onverwachte downtime, en relevante aanbevelingen om toekomstgericht te optimaliseren.

MichielWorking

Optimaliseer de communicatie op de werkvloer

Een operator die veel observeert is goud waard. Maar dan moeten we zeker zijn dat zijn feedback ergens en vooral systematisch gecapteerd wordt.

Ook in de andere richting is het belangrijk op een gestructueerde manier te kunnen communiceren wanneer er bijvoorbeeld een productie order dient gewijzigd te worden.

Binnen een digital factory verloopt de communicatie tussen verschillende afdelingen gestructureerd.  Aan de hand van schermen, tablets of andere devices kan men op elke moment de juiste info doorgeven aan de juiste persoon of systeem. 

 

Welke uitdagingen moet u vandaag het hoofd bieden?

Ons team van experten staat klaar om samen naar een passende oplossing te zoeken.