Toepassingen van IoT & connected services

Via het Internet of Things of IoT haalt u vanop afstand relevante data – zoals temperatuur, locatie, trillingen, status – uit fysieke assets, producten, installaties, en toestellen. Hoe u ermee aan de slag kunt, leest u hieronder.

TeamInKantoor2

Creëer ‘connected customer experiences’

IoT maakt uw producten slimmer, waardoor ze nog jarenlang verbeterd kunnen worden. Capteer gebruiksinfo en feedback van klanten en grijp in of optimaliseer waar nodig. Zo zorgt u voor een ongeëvenaarde klantenervaring, en blijft u de concurrentie steeds een stap voor.

Laptop1

Optimaliseer onderhoud

Verlaag de onderhoudskosten en verbeter de servicemogelijkheden van uw producten met remote monitoring. Dankzij real-time informatie kunnen technici snel en efficiënt ingrijpen: een absolute win-win voor u en uw klanten.

Hoe zet IoT data om in waarde?
MarijnMichielFrederick3

Bied nieuwe diensten aan

Met IoT breidt u niet alleen de mogelijkheden van uw bestaande producten uit, u kunt ook compleet nieuwe diensten aanbieden. Zo kunt u vanop afstand controleren, bewaken en automatiseren, en zo heel wat waarde toevoegen voor uw klanten.

MarijnMAtthiasDF2

Innoveer zoals nooit tevoren, met data

Meer inzicht in gebruik, onderhoud, en behoeften van uw klanten zorgt ervoor dat u gericht kunt innoveren. Waar zitten de pijnpunten, en waar de opportuniteiten? Door gebruik te maken van telemetriedata  beantwoordt u klantenvragen nog voor ze gesteld zijn.

TeamAtrium

Zet uw marketing en sales op scherp

Segmenteer klanten efficiënter en acurater dan ooit dankzij gebruiksdata, en zorg voor een betere ervaring dankzij gepersonaliseerde aanbiedingen. Zo stijgt de ROI van uw marketing- en salesinspanningen en genereert u meer inkomsten.

Benieuwd wat IoT voor u kan betekenen?

Starten met IoT is eenvoudiger dan u denkt. En het begint bij een vrijblijvend gesprek. Verken de mogelijkheden met onze experts