IoT Connected Services van Oquila:

Van platformontwerp tot apps op maat

Van het ontwerpen van een future-proof IoT-platform over uw eerste proof-of-concept tot geavanceerde analyses en apps op maat: met IoT Connected Services van OQuila krijgt uw IoT-project vleugels. Verken onze diensten.

Ontwerp en creatie van uw IoT Connected Services-platform

Kies voor een toekomstgerichte oplossing: bouw en ontwerp uw IoT Connected Services-platform met OQuila. Onze experts hanteren een agile methodologie en bieden maximale begeleiding – in zowel de design- als ontwikkelingsfase als na ingebruikname.

IoT Proof-of-Concept: uw eerste implementatie

Valideer de technische en/of functionele aspecten van uw IoT-oplossing met een proof-of-concept en verfijn uw aanpak in een veilige omgeving. Deze PoC is opgebouwd in lijn met uw doelarchitectuur en vormt zo de basis voor een operationele langetermijnoplossing.

IoT-datavisualisatie: slimme inzichten

Productiemanagers en operatoren hebben verschillende prioriteiten wat betreft data-inzichten. En dus ook andere visualisatienoden. Onze experts analyseren de individuele behoeftes van alle stekaholders, en werken een passende oplossing uit op basis van Microsoft Power BI en/of Azure Time Series Insights.

Geavanceerde IoT-analyses: waarde uit data

Trendanalyses, anomaliedetecties, voorspellingen, … Wie waarde wil halen uit zijn IoT-data, kan niet om geavanceerde analyses heen. Op basis van de concrete vraag bepaalt OQuila de juiste aanpak. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de standaardmodellen en services van Microsoft Azure.

IoT Connected Services business value workshop

Wat kan IoT betekenen voor uw organisatie? Zit er potentieel in uw wilde ideeën rond Connected Services? En met welke concrete use cases kunt u snel aan de slag? Antwoorden op deze en heel wat andere vragen krijgt u tijdens onze business value workshop. Het einddoel is steeds een zinvolle eerste toepassing en een heldere roadmap voor uw IoT-journey.

Advies bij het selecteren van hard- en software

Op zoek naar een specifieke sensor of edge-component, maar geen idee waar te beginnen? Dankzij onze partnerships vinden OQuila-experts snel de meest geschikte oplossing voor uw situatie.

Duurzame integraties

Integratie is de lijm in elk IoT-project, en zorgt ervoor dat uw platform nauw kan samenwerking met uw bestaande oplossingen. Onze specialisten werken voor u een zinvolle en duurzame integratiestrategie uit, geënt op uw situatie, en verzorgen ook de implementatie en uitrol.

Software en apps op maat

Zet uw dromen om in realiteit met software en apps op maat. Onze developers maken gebruik van de meest innovatieve methodes – waaronder low-code RAD via PowerApps of het .NET core-platform – om aan uw vraag te beantwoorden

Geef uw  IoT-project vleugels met de OQuila IoT FastTrack

Realiseer uw eerste IoT Connected Services-project met de OQuila IoT  FastTrack. Van intakegesprek over een analyse tot ontwerp en ontwikkeling van een Proof of Value: dit fast-tracktraject is uw eerste stap naar zowel directe businessvalue als duurzame transformatie.