Welkom bij OQuila

  Gepassioneerd door technologie, chronisch nieuwsgierig, en gedreven door klantentevredenheid: dat is werken bij OQuila in een notendop. Daarnaast staan we bekend om onze nuchtere blik, en bewaken we een gezonde work-life-balance. Iets voor jou? Neem een kijkje naar onze openstaande vacatures hieronder.

  Werken bij OQuila

  Werken bij OQuila, dat is werken bij een jong en groeiend bedrijf, met gedreven experts en volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Met aandacht voor kohezie tussen de collega's, innovatie, een always be learning mentaliteit, en een goede balans tussen werk & privé streven we naar een aangename werkomgeving. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket en krijg je alle vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt.

  foto medewerkers beter formaat

  Openstaande vacatures

  Frame 1295 (1)

  Project Management Officer

  Zorg voor succesvolle projecten

  Lees Meer
  Frame 1295 (2)

  Analytics Engineer

  Bouw mee aan datavisies.

  Lees meer
  Frame 1295 (1)

  Data Analyst/Power BI

  Vertaal data naar inzichten.

  Lees Meer
  Frame 1295 (3)

  Data Architect

  Ontwerp duurzame dataplatformen.

  lees meer

                   

  Life@OQuila

   

  boattrip
  IMG_7006
  WhatsApp Image 2022-10-15 at 2.19.18 PM-1
  PHOTO-2022-04-23-22-18-58
  Ijsjes Otterburcht
  Ski4-1

  Onze werkplek

  De OQuila werkplek bevindt zich in de innovatieve hub Otterbucht. Een plek die we delen met andere jonge bedrijven en voorzien van alle faciliteiten. Met het prachtige zicht op water & groen is Otterburcht een oase van inspiratie. Bovendien is onze werkplek zeer goed bereikbaar, vlakbij de afrit UZ Gent of, waarom niet, met de fiets langs het water. Neem alvast een kijkje!