ONZE VISIE

sneller digitaal schakelen

Internet of Things is meer dan objecten voorzien van sensoren. De kracht zit in het omzetten van een continue stroom van data in nieuwe inzichten.

Rebekka Van Acker – Managing Partner bij OQuila

IoT begeleiding van A tot Z

Ondernemingen sneller laten schakelen in hun digitale transformatie: dat is het doel van OQuila. We willen onze klanten end-to-end ondersteunen bij het opzetten van hun IoT-oplossingen: van de eerste business value workshop, tot de proactieve opvolging van de volledige IoT-omgeving. Daarbij kiezen we resoluut voor het Azure-platform van Microsoft, dat uitblinkt door zijn schaalbaarheid en integratiemogelijkheden.

Het IoT is geen toekomstmuziek meer: de technologie staat vandaag op punt, én wie vandaag op de kar springt kan het verschil maken. OQuila staat klaar om zij die de sprong wagen te begeleiden.

Orbid en Spikes bundelen de krachten in OQuila

OQuila is onstaan uit een unieke samenwerking tussen twee grote Belgische ICT-spelers: Orbid en Spikes. Orbid heeft meer dan 20 jaar ervaring met het aanbieden van (digitale) oplossingen voor IT, Software, HR en Operations. Spikes is Microsoft Gold Partner en creëert nieuwe ‘digitale samenwerkingsculturen’, waarin mensen kunnen bijleren, evolueren, en een impact hebben op de organisatie. De joint venture OQuila is het resultaat van de samensmelting van deze respectievelijke expertises voor het opzetten van baanbrekende IoT-omgevingen.