Avondsessie ‘Hoe data bij Duror Fashion Group bijdraagt tot efficiëntie en groei’

Donderdagavond 12 december in Eke

Duror Fashion Group is een Belgisch modehuis dat drie sterke merken overkoepelt: Terre Bleue, Gigue en Zilton.

De sterke groei en de snelle digitalisatie de voorbije jaren brachten een aantal uitdagingen met zich mee. Samen met OQuila is een solide basis en een data driven cultuur neergezet die de verschillende merken overkoepelt en de digitalisatie versterkt.

Tijdens deze avondsessie op donderdag 12 december tonen we graag hoe de switch naar een data driven cultuur in zijn werk ging en hoe dit vandaag bijdraagt tot de groei. We geven meteen een aantal inzetbare tips mee.

Peter Perquy (CEO Duror Fashion Group) geeft u vervolgens een unieke kijk achter de schermen tijdens een korte rondleiding.

Iedere aanwezige deelnemer ontvangt een cadeaubon van € 15 die u kan inwisselen in een Terre Bleue winkel naar keuze.

Programma

18u00 – Ontvangst

18u30 – Intro (Rebekka Van Acker, CEO OQuila)

18u50 – Case Duror Fashion Group (Frederick Dierickx, Data Engineer & Analyst)

Data kan u heel wat vertellen, als u maar goed luistert. Vele organisaties hebben reeds een schat aan data, maar dikwijls nog niet geëxploreerd. Dikwijls omdat deze niet bereikbaar, moeilijk te interpreteren of verspreid aanwezig is. Tijdens deze sessie tonen we u hoe u dit aanpakt en hoe self-service BI (Business Intelligence) uw medewerkers automatisch aanzet tot efficiëntie en uiteindelijk groei. We verweven in deze presentatie de principes en aanpak met de Duror Fashion Group case.

19u30 – Rondleiding (Peter Perquy, CEO Duror Fashion Group)

Peter geeft een inkijk in dit mooie familiebedrijf, gedreven door een passie voor mode en klantvriendelijkheid. Een unieke kans om het onstaan van een collectie te ervaren!

20u00 – Bar D’Or

De gezellige bar in het gebouw van Duror Fashion Group is door medewerkers omgedoopt tot Bar D’Or. Een gepaste afsluiter van dit event waar tijdens een hapje en drankje voldoende tijd is voor vragen.

Programma

Donderdag 12 december

Duror Fashion Group

’s Gravendreef 24, 9810 Eke-Nazareth

Ruime parking is voorzien aan de achterzijde van het gebouw

Inschrijven

Inschrijven