Data, Digital Factory en IoT

  Over ons

  OQuila, zet zich elke dag opnieuw in om organisaties succesvol te maken. Hoe? Door hen te helpen om de snelheid van verandering bij te benen, en door zich op te werpen als een betrouwbare langetermijnpartner in data-oplossingen en (Industrial) Internet of Things.

  Onze visie

  “We zien heel wat mooie organisaties rondom ons. Organisaties die al even bestaan, en het goed doen, maar die tegelijk beseffen dat ze zich moeten heruitvinden om relevant te blijven en/of nieuwe markten aan te boren”, legt managing partner Rebekka Van Acker uit.

  “We geloven heel sterk dat bedrijven die data als een strategische asset inzetten een succesvolle toekomst tegemoet gaan. Gericht omgaan met data zorgt er immers voor dat u dichter bij uw klanten staat, uw medewerkers beter kunt ondersteunen, productiever bent én innovatieve diensten en producten kunt ontwikkelen.”

  BigTeam3

  Onze aanpak

  OQuila staat voor een nuchtere aanpak en veel zin voor innovatie. Tevreden klanten en trots zijn op het werk dat we leveren dragen we hoog in het vaandel. Onze menselijke benadering zorgt bovendien voor een aangename, leuke samenwerking. 

  We ondersteunen organisaties op drie fronten:

  HOME data en analyse

  Data & Analytics

  Samen met u bouwen we een future-proof dataplatform. Het doel? Alle mogelijke databronnen consolideren en op een duurzame manier ter beschikking stellen voor raadpleging, rapportering en analyses. Altijd volgens uw specifieke noden.

  Ontdek onze Data Solutions
  HOME digital factory

  Digital Factory

  Het juiste moment, dat is vóór het foutgaat. Bedrijven staan of vallen vandaag met snelheid en flexibiliteit. Met de juiste strategie en tools voor een Digital Factory  bent u steeds on top of your game. Geen brandjes blussen dus, maar pro-actief handelen.

  Ontdek onze oplossingen voor Digital Factory
  D&A data science

  Internet of Things

  Dankzij onze IoT-oplossingen capteren we telemetrie-data uit fysieke assets, intern of bij uw klanten. De inzichten uit deze data bieden u opportuniteiten om efficiënter te werken en/of nieuwe diensten aan te bieden.

  Ontdek onze oplossingen voor IoT
  OQuila - Microsoft Partner logos

  Oquila & Microsoft Azure: de krachtigste combinatie

  Of het nu gaat om een datavraagstuk of de ontwikkeling van performante applicaties - we kiezen resoluut voor de bewezen en innovatieve cloudoplossingen van Microsoft.

  Ontdek waarom OQuila kiest voor Microsoft Azure
  Spikes

  Sterke partners

  OQuila maakt deel uit van de Spikes groep en dit zorgt voor een sterk partnerschap. Meer weten over onze complementaire samenwerking? Lees er alles over in dit officiële persbericht.