internet of things, Data & analytics

  Over ons

  OQuila, zet zich elke dag opnieuw in om organisaties succesvol te maken. Hoe? Door hen te helpen om de snelheid van verandering bij te benen, en door zich op te werpen als een betrouwbare langetermijnpartner in data-oplossingen en (Industrial) Internet of Things.

  Onze visie

  “We zien heel wat mooie organisaties rondom ons. Organisaties die al even bestaan, en het goed doen, maar die tegelijk beseffen dat ze zich moeten heruitvinden om relevant te blijven en/of nieuwe markten aan te boren”, legt managing partner Rebekka Van Acker uit.

  “We geloven heel sterk dat bedrijven die data als een strategische asset inzetten een succesvolle toekomst tegemoet gaan. Gericht omgaan met data zorgt er immers voor dat u dichter bij uw klanten staat, uw medewerkers beter kunt ondersteunen, productiever bent én innovatieve diensten en producten kunt ontwikkelen.”

  Ontdek onze oplossingen voor IoT, Data & Analytics

   

  HubSpot Video

  Onze aanpak

  OQuila staat voor een nuchtere aanpak en veel zin voor innovatie. We gaan op zoek naar de relevante data in uw organisatie, brengen in kaart hoe die vandaag ingezet wordt, en waar de opportuniteiten liggen.

  We ondersteunen organisaties op twee fronten:

  Frame 1295 (1)

  Data & Analytics

  Samen met u bouwen we een future-proof dataplatform. Het doel? Alle mogelijke databronnen consolideren en op een duurzame manier ter beschikking stellen voor raadpleging, rapportering en analyses. Altijd volgens uw specifieke noden.

  Ontdek onze Data Solutions
  Frame 1295 (1)

  Digital Factory

  Dankzij onze IoT-oplossingen capteren we telemetrie-data uit fysieke assets, intern of bij uw klanten. De inzichten uit deze data bieden u opportuniteiten om efficiënter te werken en/of nieuwe diensten aan te bieden.

  Ontdek onze oplossingen voor IoT en Digital Factory
  icn_azure-cloud

  In beide gevallen kiezen we resoluut voor de bewezen en innovatieve cloudoplossingen van Microsoft.

  Ontdek waarom OQuila kiest voor Microsoft Azure
  Spikes

  Sterke partners

  OQuila maakt deel uit van de Spikes groep en dit zorgt voor een sterk partnerschap. Meer weten over onze complementaire samenwerking? Lees er alles over in dit officiële persbericht.