Connecting insights

OQuila

Data,  IoT en Digital Factory oplossingen op maat van uw onderneming. Haal meer waarde uit uw data en realiseer uw digitale ambities.

Verrijk uw organisatie met nieuwe data-inzichten, optimaliseer uw processen of ga aan de slag met het Internet of Things. Verken nieuwe horizonten en smeed hechte banden met uw klanten. Ontdek de data , IoT en Digital Factory oplossingen van OQuila.

Wat kunnen we voor u doen?

Onder het motto ‘kwaliteit boven kwantiteit’ beperken we ons aanbod tot drie pijlers. De rode draad: ondersteuning en advies op maat, van idee tot uitvoering en lang daarna.

HOME data en analyse

Data & Analytics

Ook uw organisatie staat bol van waardevolle data. Maar hoe benut u die resource ten volle? Samen maken we werk van een heldere datastrategie en -architectuur, zodat u klaar bent voor een (datagedreven) toekomst.                                                                                                          

Ontdek Data & Analytics
HOME internet of things

Internet of Things (IoT)

Creëer buitengewone klantenervaringen en bied ongekende meerwaarde dankzij (continue) monitoring van uw producten en installaties op afstand. Ons team zet u op weg, startend met een Proof of Value bouwen we uw IoT platform van morgen. 

Ontdek Internet of Things (IoT)
HOME digital factory

Digital Factory

Overwin operationele en business-uitdagingen met een Digital Factory Platform. OQuila helpt u een oplossing op maat uit te werken, gaande van het wegwerken van datasilo's, over het integreren van uw systemen tot het digitaliseren  van werkinstructies.                             

Ontdek Digital Factory
Michiel1

Uw toekomst in de cloud

Slim, schaalbaar en innovatief: bij OQuila gaan we all the way voor de cloud-technologie van Microsoft Azure. Die rechtlijnige visie laat ons toe om alles uit het platform te halen – en u profiteert mee.

MSFTPartnerDataAI     MSFTPartnerAppIno

Ontdek de kracht van de OQuila-Azure-connectie
BigTeam1

Waarom kiezen voor OQuila?

Geen zware strategische oefeningen en vage beloftes, maar heldere, actiegerichte inzichten en haalbare doelen: kiezen voor OQuila is de eerste stap naar het realiseren van uw digitale ambities in IoT en data oplossingen.

Ons team van (gecertifieerde) experts is gepokt en gemazeld in data-strategie, -architectuur en -oplossingen in een brede waaier aan sectoren. Zo kunnen we verregaande ondersteuning bieden doorheen uw volledig project: van idee tot uitvoering, en lang daarna.

Lees meer over OQuila

Zij rekenen vandaag op expertise van OQuila

customer band logos