Connecting insights

OQuila

Data- en IoT-oplossingen op maat van uw onderneming. Haal meer waarde uit uw data en realiseer uw digitale ambities.

Verrijk uw organisatie met nieuwe data-inzichten, optimaliseer uw processen of ga aan de slag met het (Industrial) Internet of Things. Verken nieuwe horizonten en smeed hechte banden met uw klanten. Ontdek de data en IoT-oplossingen van OQuila.

Wat kunnen we voor u doen?

Onder het motto ‘kwaliteit boven kwantiteit’ beperken we ons aanbod tot drie pijlers. De rode draad: ondersteuning en advies op maat, van idee tot uitvoering en lang daarna.

Data & Analytics

Data & Analytics

Ook uw organisatie staat bol van waardevolle data. Maar hoe benut u die resource ten volle? Samen maken we werk van een heldere datastrategie en -architectuur, zodat u klaar bent voor een (datagedreven) toekomst.

Ontdek Data & Analytics
IoT  Connected Services

IoT  Connected Services

Creëer buitengewone klantenervaringen en bied ongekende meerwaarde dankzij IoT-technologie. Ons team zet u op weg, startend met een Proof of Value bouwen we uw IoT platform van morgen.

Ontdek IoT Connected Services
Industrial IoT

Industrial IoT

Overwin operationele en business-uitdagingen met Industrial IoT. OQuila helpt u een oplossing op maat uit te werken, van het kiezen van de juiste sensoren en het integreren van databronnen  tot optimalisatie.

Ontdek Industrial IoT
Toekomst in de cloud

Uw toekomst in de cloud

Slim, schaalbaar en innovatief: bij OQuila gaan we all the way voor de cloud-technologie van Microsoft Azure. Die rechtlijnige visie laat ons toe om alles uit het platform te halen – en u profiteert mee.

Ontdek de kracht van de OQuila-Azure-connectie
oquila-home-wings

Waarom kiezen voor OQuila?

Geen zware strategische oefeningen en vage beloftes, maar heldere, actiegerichte inzichten en haalbare doelen: kiezen voor OQuila is de eerste stap naar het realiseren van uw digitale ambities in IoT en data oplossingen.

Ons team van (gecertifieerde) experts is gepokt en gemazeld in data-strategie, -architectuur en -oplossingen in een brede waaier aan sectoren. Zo kunnen we verregaande ondersteuning bieden doorheen uw volledig project: van idee tot uitvoering, en lang daarna.

Lees meer over OQuila

Zij rekenen vandaag op expertise van OQuila

Gigue-1
BekaertDeslee-1
Vetex
Dekra
Inovet