OQuila Digital Factory services:

Ervaar de kracht van IoT in uw productie-omgeving

Om de kracht van het Internet of Things (IoT) in uw productie-omgeving ten volle te benutten, ontwikkelden onze experten een aantal prijswinnende oplossingen. Gebouwd op Azure-technologie en gebaseerd op jarenlange ervaring in de industrie vormen deze services een cruciale houvast in uw digitale toekomstplannen.

frederik-lower-tmUgVN6bCAE-unsplash

Digital Eye: Digital Factory-oplossing met visie

Capteer en visualiseer uw data met deze award-winning technologie, en leg de basis voor verdere integratie, gerichte acties, en geavanceerde analyse.

  • Capteer data van machines, productielijnen, en andere databronnen
  • Uniformiseer diverse data naar een uniform formaat
  • Integreer IT- en OT-omgevingen
  • Visualiseer data voor verschillende eindgebruikers
  • Leg de fundamenten voor geavanceerde data-analyses
Lees meer over Digital Eye

Bouw uw future-proof Digital Factory-platform

Bouw uw Digital Factory-platform met OQuila, van ontwerp tot uitvoering. Onze experten zorgen voor een toekomstgericht concept en technische architectuur, en bouwen uw oplossing volgens de agile-methodologie. Zowel tijdens als na kunt u rekenen op verregaande begeleiding en ontzorging.

Proof of concept

Wacht niet op grootse plannen om van start te gaan met Digital Factory: kies voor een proof of concept met OQuila, en valideer en leer in een veilige omgeving. Onze experten helpen u bij het ontwikkelen van een operationele oplossing, met een volledig functionele doelarchitectuur in het achterhoofd. Zo zet u vandaag al een eerste, waardevolle stap naar een finale Digital Factory-oplossing.

Voer geavanceerde analyses uit

Analyseer trends, detecteer anomalieën, en maak accurate voorspellingen. Ons team zorgt voor een oplossing op maat, en maakt daarbij slim gebruik van de standaardmodellen en services van het Microsoft Azure-platform.

Integreer Digital Factory-oplossingen in je bestaande omgeving

Integratie is essentieel in elk Digital Factory-project. Onze specialisten zorgen voor een optimale samenwerking tussen uw MES, ERP en dataplatform. Ze evalueren uw specifieke situatie en werken op basis daarvan een duurzame integratiestrategie uit, van concept tot uitrol.

Visualiseer productiedata

Krijg relevante inzichten op basis van gecapteerde data – of u nu productiemanager, operator, of COO bent. Ons team analyseert de diverse behoeften in uw organizatie, selecteert de passende tools, en verzorgt de volledige implementatie.

Krijg advies rond hardware en software

Op zoek naar een specifieke sensor, softwaretool, edgecomponent, of andere technologie? Dankzij onze partnerships kunnen we snel evalueren wat mogelijk is voor jouw specifieke situatie.

Software en apps op maat

Geen twee productie-omgevingen zijn dezelfde. Heeft u een uitdaging waarvoor geen standaardantwoord voorhanden is? Onze experts en developers werken samen met u aan een oplossing op maat.

Ook Bekaert Deslee werkt met OQuila's Digital Eye om operational excellence te bereiken

BekaertDeslee
 

Geef uw  productie vleugels met de OQuila IoT FastTrack

Realiseer uw eerste Digital Factory project met de OQuila IoT  FastTrack. Van intakegesprek over een analyse tot ontwerp en ontwikkeling van een Proof of Value: dit fast-tracktraject is uw eerste stap naar een productievere productie

Uw IoT-traject van A tot Z begeleiden, of specifieke uitdagingen het hoofd bieden: OQuila staat klaar om u te begeleiden en te ontzorgen.