Naadloze integratie van Microsoft Fabric met Azure DevOps voor Continuous Integration

DELEN

Microsoft Fabric biedt nu Git-integratie met Azure DevOps. Met deze integratie kun je je workspace naadloos koppelen aan Azure DevOps door simpelweg je Azure DevOps organisatie, project, repository en branch te configureren binnen de workspace-instellingen.

Fabric - Blog images (1)

 

Zodra de Azure DevOps branch verbinding is opgezet, zal Fabric continu alle wijzigingen tussen de Workspace en Git monitoren en vastleggen. Als er een discrepantie wordt geïdentificeerd, kunnen geautoriseerde gebruikers een synchronisatieproces starten om uniforme inhoud op beide locaties te garanderen. Dit proces handhaaft consistentie en vergemakkelijkt samenwerking en ontwikkeling tussen de Workspace en Git.

OQuila_source_controle

Door de integratie van Azure DevOps en Microsoft Fabric kunnen ontwikkelaars hun Power BI workspaces moeiteloos synchroniseren met Git repositories. Deze integratie zorgt voor consistentie en stroomlijnt continue integratieworkflows. Het stelt je in staat om te beginnen met rapportontwikkeling in Power BI Desktop, soepel over te stappen naar de Service en dan terug te keren naar Power BI Desktop, met elke wijziging veilig geback-upt en geversioneerd door Git.

OQuila_Fabric_omgeving

 

Benieuwd of deze nieuwigheid iets kan betekenen voor jullie Power BI/data omgeving? Neem dan contact met ons op!