OQuila wint IoT Business Hero  award met Digital Eye

DELEN

Digital Eye 3And the winner is….. OQuila ! We zijn heel trots dat OQuila de IoT Business Hero Award heeft gewonnen tijdens Meet IT19. Verschillende IoT partners mochten tijdens hun IoT offering pitchen voor een jury van IoT experten. Met DigitalEye biedt OQuila een solution accelerator aan die toelaat om maakbedrijven snel van start te kunnen laten gaan met hun IoT oplossing.  Als  winnaar van deze pitch mag OQuila zich nu IoT Business Hero noemen.

 

Digital Eye als Solution Accelerator

Met Digital Eye hebben we voor gezocht naar de 'gemeenschappelijke delers' van een IoT oplossing. Gezien OQuila reeds werkt met het Azure IoT platform van Microsoft, hebben we het grote voordeel dat vele van van deze componenten reeds bestaan onder de vorm  van een Service. Zo bestaat er bijvoorbeeld binnen Azure een service die toelaat om op heel frequente basis datapunten uit verschillende fysieke bronnen 'binnen te halen' in de Azure cloud.  Services kan je vergelijken met bouwstenen. Maar met bouwstenen alleen bouw je geen huis! En het is daar waar Digital Eye helpt om de vanuit die bouwstenen een huis te kunnen bouwen die voldoet aan de eisen van onze klanten. Een echte drempelverlager tot jouw IoT oplossing dus!

Digital Eye bouwstenen

Digital Eye biedt een basis IoT framework dat een eerste en tegelijkertijd reeds bruikbare stap is naar een IoT product of oplossing.

 • Een standaard aanbod van sensoren en gateways (Edge Componenten) 
 • Met IoT Watchdog gaan we de werking van jullie IoT oplossing zelf (incl devices) continue monitoren
 • Standaard datacaptatie configruatie waarbij we abstractie maken van de onderliggende type devices
 • Standaard analysepaden die toelaten om op verschillende niveau's met data om te gaan
  • Data nodig voor onmiddellijke / real-time analyse ('hot analytics')
  • Data nodig voor near-real-time analyse ('warm analytics')
  • Data nodig voor latere analyses ('cold analytics')
 • Visualisatie van descriptieve inzichten in een Time-Series Dashboard

Digital Eye als startpunt van je IoT roadmap

Digital Eye biedt dus, naast het technische framework, reeds een eerste type inzicht door het visualiseren van tijdsgerelateerde data. Maar er is meer. Onder het motto: Capture data once, (re-)use many times, kunnen we de gecapteerde data hergebruiken voor andere, toekomstige doeleinden. Een echte drempelverlager dus om je business future-proof te maken!

 

Stay Tuned for more news! Kan je niet wachten om meer te weten over DigitalEye? Laat het ons weten ! hello@oquila.be