Zeggen jouw machines al wat ze nodig hebben?

DELEN

Zeggen-jouw-machines-al-wat-ze-nodig-hebbenWat als je machines je zouden zeggen dat ze een onderhoud nodig hebben? Wat als je verouderd machinepark een tweede adem vindt dankzij een slimme ingreep? Wat als je kwaliteit van productie al kan meten tijdens het productieproces en je zo je verlies vermindert?

Vroeger legde je je neer bij deze technische beperkingen. Het was een gegeven. Vandaag bedenken we hier dankzij Internet of Things (IoT) oplossingen voor.

Oneindig veel mogelijkheden

Digitale technologieën verbeteren grondig de productieprocessen. De combinatie tussen OT (Operational Technology) en IT (Information Technology) creëert eindeloos veel oplossingen. Omgevingssensoren, machinepark en productieproces genereren data.

Die data integreren in het bestaande businesssysteem geeft (spectaculaire) nieuwe inzichten. En zorgen op hun beurt voor slimmere processen, verhoogde efficiëntie en vernieuwing en transformatie.

Tonen hoe jij kan groeien

Bij OQuila beseffen we dat IoT veel vraagtekens oproept. Over de mogelijkheden, de ROI of hoe eraan te beginnen. OQuila wil jou tonen hoe je kan groeien. Door een business case, IoT-roadmap, Proof of Concept, implementeren van IoT-oplossing en door samen te werken met betrouwbare partners.

Zelf is OQuila een dochter van Orbid en Spikes. Twee bedrijven die een behoefte en oplossing zien en daar een antwoord op geven.

Onze kennis delen met jou

De mogelijkheden van IoT zijn eindeloos. En vaak ook overrompelend. Je hebt veel vragen en bedenkingen. Die willen we beantwoorden. Daarom willen we onze kennis en ervaring met jou delen.

Vanaf nu krijg je regelmatig een blogpost over slimme oplossingen, de technische kant van IoT en ervaringen van anderen. Met cijfers, feiten en resultaten. Concreet en to the point. En zorgen we dat jij helemaal mee bent.

Kan je niet wachten en wil je nu al meer weten over OQuila en Internet of Things? Kijk dan even hier of bel ons.