Van data(bronnen) tot bruikbare inzichten

Azure Data Oplossingen en Azure Synapse Analytics

Om welke volumes het ook gaat en in welk vorm dan ook: data is een kostbaar goed voor elke organisatie. Data uit verschillende bronnen capteren, consolideren en klaarmaken voor rapportering, analyses of IoT-toepassingen vergt dan ook een doordachte aanpak – en de juiste tools. OQuila kiest resoluut voor  de Azure Data Oplossingen  en in het bijzonder Azure Synapse Analytics.

MSFTPartnerDataAI     MSFTPartnerAppIno      

Datalake

Data lake, warehouse of lakehouse?

Data in verschillende vormen, volumes en types consolideren en combineren? Dat kan alleen met de juiste aanpak en oplossing. Data warehouse, data lake, of data lakehouse?  Hoe die precies verschillen en wat hun sterktes en zwaktes zijn lees je hier.

Afhankelijk van uw huidige situatie, noden, wensen en strategische doelstellingen zal de ene aanpak voorrang krijgen op de andere. Ons team van experten zoekt – in samenspraak met u – steeds naar de meest efficiënte oplossing op basis van Azure-technologie.

OQ Data lakehouse WebRes
Synapse

Azure Synapse Analytics: van info tot inzicht

Met Azure Synapse Analytics  introduceert Microsoft een uniek dataplatform dat uw volledige data journey kan ondersteunen. Dankzij de unieke combinatie van data-opslag, big data en moderne analytics zet u eenvoudig ruwe data om in bruikbare inzichten.

Bovendien is Azure Synapse in staat om verschillende datastromen uit verschillende bronnen te beheren. Zo kan iedereen in uw organisatie ermee aan de slag, ongeacht hun achtergrond of specifieke datanoden.

Waarom OQuila zo een fan is van Azure Synapse Analytics

Uw data journey, powered by OQuila en Azure

Optimaliseer uw datastromen en bouw een dataplatform en -architectuur op maat van uw noden en wensen.

Ontdek onze diensten voor: