Insights. Unlocked.

  Data Solutions

  Van klantengegevens tot voorraadbeheer en financiële cijfers: data is overal. Om competitief te blijven moet je ‘iets doen met data’, zo horen we steeds opnieuw. Maar wat dan, en met welke data? En met welke systemen? Met OQuila Data Solutions maakt u werk van een heldere datastrategie en -architecuur.
  Data_democratisering

  Data-democratisering

  Wie de kracht van data succesvol benut, kan betere klantenervaringen bieden, efficiënter werken, en is competitiever. Door de toenemende snelheid van digitalisatie is het strategisch belang alleen maar toegenomen.

  Cloud-technologie zoals Microsoft Azure maakt het ontsluiten van data eenvoudiger en sneller dan ooit. Niet alleen grote multinationals, maar ook kmo’s kunnen vandaag profiteren van de kracht van data.

  Data_engineering

  Data engineering: het fundament

  Garbage in is garbage out. Bij OQuila geloven we dat een succesvolle datastrategie begint bij een solide doch dynamische data-architectuur en aandacht voor datakwaliteit. Data engineering dus.

  Onze experten helpen u data uit verschillende systemen te integreren en te combineren. Zo krijgt u nieuwe, relevante inzichten, heldere rapporten, en meer.

  Experimenten

  Waardevolle experimenten

  Heb je de basics right? Dankzij de slimme technologieën, ingebakken in Microsoft Azure, kunt u snel aan de slag met machine learning, predictive analytics, en andere geavanceerde tools.

  In slechts een paar dagen zet u samen met onze experten een pilootproject op dat meteen waarde genereert – en dat een blijvend onderdeel zal vormen van uw datastrategie.

  Onze
  expertisedomeinen

  analyst2

  Analyses en rapporteringen

  Haal meer uit analyse- en rapporteringstools zoals Power BI. Onze experten zetten u op weg.

  Kies voor helderheid
  data-engineering

  Data engineering

  Leg vandaag de fundamenten voor een future proof data-architectuur en -strategie.

  Zet in op de lange termijn
  consulting

  Data science

  Gebruik technologie en modellen om inzichten en kennis te halen uit gestructureerde en ongestructureerde data.

  Krijg intelligente inzichten

  Ook Duror Fashion group zet in op data dankzij de 
  Data Solutions van OQuila

  DurorEvent

  Zet uw datastrategie op punt met OQuila

  Geen complexe theorieën en zware ingrepen, maar een helder stappenplan en bewezen technlogie: dat zijn de Data Solutions van OQuila in een notendop.

  Waarom OQuila?

  • 100% cloud-focused: geen gedoe met hybride of on-premise infrastructuren, maar doelgericht naar de toekomst.
  • Dichtbij en dynamisch: geen ellenlange workshops en vage consulancy, maar een team van toegewijde experten, die alles bespreekbaar maken.
  • Snel starten en waarde creëren: dankzij onze beproefde best practices en templates voor elke situatie.