Toepassingen van

Dataplatformen

Van het optimaliseren van klantenervaringen over visuele dashboards tot het opzetten van een datahub: de toepassingen van data en dataplatformen zijn eindeloos. Een greep uit de mogelijkheden.

JoffreyScherm2

Evolueer naar een datagedreven organisatie

Dat datagedreven organisaties de concurrentie een stap voor zijn, staat buiten kijf. Maar ‘datagedreven’ betekent meer dan het genereren van managementrapporten die aantonen wat geweest is. Het is van groot belang om een datacultuur op poten te zetten die door iedereen in de organisatie wordt gedragen. Dat kan met de juiste middelen en ondersteuning.

Handshake

Betere klantenervaringen dankzij gepersonaliseerde content

Om betere klantenervaringen te kunnen bieden, moet u uw klanten en hun noden door en door kennen, én ermee aan de slag gaan. Met een dataplatform centraliseert u de informatie over uw klanten in real time en zet u die in om automatisch gerichte communicatie te triggeren bij bepaalde events. Zo zorgt u voor relevante content, op het juiste moment.

PowerBIJoffrey

Visuele dashboards en on-the-fly analyses

Zet uw data aan het werk, ga op zoek naar trends en optimalisatiemogelijkheden, en maak dynamische analyses met de self-servicefunctionaliteiten van Microsoft Power BI. In combinatie met een dataplatform geeft deze tool elk type gebruiker de mogelijkheid om uw organisatie efficiënter te maken.

Willem1

Datamigraties zonder compromis

U wilt uw IT-architectuur herzien – bijvoorbeeld door uw ERP of CRM te vervangen. Maar wat met uw historische data? Met een dataplatform capteert en transformeert u makkelijk uw historische data en migreert u die naar nieuwe applicaties. Zo hoeft u geen compromissen te sluiten. U kunt u uw geüniformiseerde data eenvoudig overzetten naar toekomstige systemen.

nieuwe visual datahub bijgesneden

Datahub

Voeg een extra integratielaag toe en maak van uw dataplatfrom een datahub waarmee u snel en eenvoudig gebruik kan maken van de nieuwste SaaS-applicaties en innovaties. Combineer data uit uw dataplatform eenvoudig met die van de applicatie. U hoeft de interface slechts één keer te bouwen. Daarna kunt u hem via de integratielaag hergebruiken om nieuwe systemen te blijven voeden.

Klaar om datagedreven te gaan werken?

Een datacultuur installeren, nieuwe inzichten verwerven en datagedreven werken: het begint allemaal bij een vrijblijvend gesprek. Verken de mogelijkheden met onze experts: